You’ve heard it before

agnes_thor_cold_picnic_newyorknests_020D-520x779

agnes_thor_cold_picnic_newyorknests_019D-520x346

agnes_thor_cold_picnic_newyorknests_002D

agnes_thor_cold_picnic_newyorknests_013D-520x779

 

Ok, nu tjatar jag om det här med macramé igen… Det är något jag måste lära mig NU. Hur fint är det inte med amplar som dessutom är egenknutna, customized på alla sätt efter just MITT hem. Mjaaaa, får nog ta och förinta min okunskap på det sätt jag lär mig flest saker i dagsläget,  YouTube det här löser vi tillsammans va! Förövrigt så har ägarna av ovan plantor förstått tjusningen i att förvara saker hängandes i alla typer av korgar, glas och amplar. Big LIKE! Macramé är alltså inget krav, det går lika bra med trådkorg.

———-

Mission: Search YouTube for macrame lessons.

//A

Pic: NYC NestsFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins