Weekend Resumé

På Operan, At the Opera

På Operan, At the Opera

En hektisk men fantastiskt trevlig vecka har passerat. Två middagar, ett operabesök och en halvdag på Borås djurpark har hunnits med. Svansjön som vi, jag och Atta med mor, var och såg i torsdags kväll på Göteborgs Operan var helt övergrym. Benke från älskvärda, nu mer upplösta, dansgruppen Bounce stod för koreografin och bland andra Adam Dymott, Eye n I, Salem al Fakir och Moneybrother stod för nytolkning av musiken. Som ni förstår, blev detta något HELT annat än klassiska balettuppsättningar av Svanjön och hjälp(!) så bra det var!

Borås Djurpark, At the zoo

Borås Djurpark, At the zoo

Sötaste posören i aphuset, The sweetest little creature was a fierce poser.

Sötaste posören i aphuset, The sweetest little creature was a fierce poser.

Djurparksbesök stod på schemat i lördags. Tigrar, lejon och apor och min dotter gick på högvarv. Ren och skär lycka liksom sprutade ut ur öronen på henne när hon fick se sina favoritdjur i skala 1:1. Det lär bli fler besök där i sommar, no question about it.
På väg till djurparken svängde vi även in på Strömsdal Kök då det lite diskret har börjat rycka i renovera-köket-tarmen det senaste. Hittade en hel del fint, men mer om kökstankarna vid ett annat tillfälle.

Slut på stöket i sovrummer, No more mess in my bedroom

Slut på stöket i sovrummer, No more mess in my bedroom

Photo 2013-06-16 09 56 27

Som sagt, inget mer stök. As I said no more...

Pre-städ, Pre-clean up

Idag har den mesta tiden gått åt marktjänst. Städ, disk, och matlagning. Tråkigt men nödvändigt och gött efteråt. Lyckades iaf ta mig ut på en uppiggande löprunda. Det blev den första 10km-rundan på ett bra tag och jag fick mersmak. Seger! (Tveksamt är om jag kommer ur sängen imorgon dock) Well well, nu ska jag sätta mig tillrätta i soffan och njuta av de sista timmarna av denna söndag. Imorgon väntar fullt ös på jobbet igen. Peace out!

//MFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins