Waste på poppel blir väggdekoration

poppel växter centerpiece vaspoppel växter centerpiece vasWaste på poppel blir väggdekoration

Tänk, vi fick lite snö ändå. Som barnen har längtat. Vi skyndade oss ut i pulkabacken för några snabba åk och lite snöbollskrig. Ett fantastiskt sätt att få sig en adrenalinkick, en nypa frisk luft och glada kids. Eftersom Adrenalinet är en bristvara efter nerlagd idrottskarriär är stunder som dessa magiska. Puls och panikskratt. Vad mer kan man önska sig en slaskig söndag.  Snön blev till ett hav av uppåkt lera strax efter lunch så gissa om vi var nöjda med vår insats i backen på förmiddagen.

På hemmaplan har röjningen efter julen börjat så smått. Eller det kanske bara är vi som alltid har klapparna kvar framme på golvet i en vecka efter öppning? Bara för att kunna spontanlira med grejerna när andan faller på. Som en lära-känna-process! Granen får stå kvar ett tag trots rekord i barrning. Däremot har buketterna av Poppel, från dukningen, gjort sitt i vasen…(rekord det med?). Men istället för att slänga ut den vackra poppeln tänker jag låta den hänga upp och ner ett tag för att torka ordentligt. Sen får de olika buketterna visa upp sig från sin näst bästa sida i exempelvis tavelväggen ovanför soffan, i vårt gröna badrum eller i köket. En ny väggdekoration helt enkelt. Tänker även att en av buketterna kommer bli superfin till sovrummets mörkblå väggar. Älskar att vackra saker kan få ett nytt liv i en annan kontext. Har ni någon juldekoration som får hänga med resten av året istället för att bli waste?

Waste på poppel blir väggdekoration tavelväggWaste på poppel blir väggdekoration

 Follow

 • sandra

  Älskar de här bilderna! SÅ snyggt och inspirerande.

  atilio.metromode.se

  • Men åh tack snälla så glada vi blir. Det galna är att just dessa är tagna med mobilen. Men vi håller med, dom blev superfina. ;) Så kul att du hittade hit! Lyssnade precis på ditt poddavsnitt med BB. Helt fantastiskt. Verkligen energigivande och insiktsfullt. Så viktigt!

   Ta hand om dig och magen.
   Och tack igen för dina fina ord.

   //Atta

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins