Veckans produkt – Drömbenen

Tjejerna i designerduon Be-elastic som ligger bakom produkten SNAP har verkligen fattat grejen med kreativitet och flexibilitet. Senast igår stod jag och syrran och diskuterade det snygga bordsunderredet vi hittat på ON Interiörs utförsäljning. Det var givetvis inte menat att köpa löst men eftersom vi är de ängsligaste typerna när det kommer till att köpa ny- och färdigproducerat såg vi givetvis chansen att trolla bort den mindre härliga bordsskivan i glas och ersätta den med plywood eller nått annat gottigt material (inget är bra nog om vi inte får göra om det själva). Hur som haver kom vi fram till att underredet inte var värt jobbet, med nyfödda bebisar och renoveringar upp till öronen finns det liksom lite för lite kreativ studs i dojan för att ta sig an kärlekstörstande projekt som spontana bordsbyggen. Vi blev helt enkelt besegrade av för-trött-och-ingen-tid-över-trollen – som vi AVSKYR.

SNAP-by-Be-Elastic_dezeen_784_8

Ni kan tro att vi dör snygg- och grymhetsdöden när vi surfar på produkten SNAP 12 timmar efter kreativitetsfadäsen. Uppenbarligen är produkten vi söker påväg ut på marknaden, dessutom i 16 härliga färger och med oändliga möjligheter till att skapa sitt egna drömbord. Du klickar fast bordsbenen (ja ni läste rätt, bara ett klick krävs!) på vilken skiva som helst; du väljer material, form, storlek och voila – du har fixat ditt alldeles egna bord utan skruvar, vinkeljärn och andra tråkigheter. Äntligen hemma-Martin riskerar att bli arbetslös i höst då du även kan bygga ex hyllor på detta sättet! Lycka!

Produkten kommer som sagt tillverkas under sommaren och vill du vara med och stötta produktionen samt passa på att skaffa dig en liten förtur med rabatt på produkten skall du klicka in på Kickstarter.

 

 

snap

 

Photo: be-elasticFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins