Växtväggar, Uppladdning och avkoppling 

syster marmelad majorna växtväggar

Och där är julen förbi. En härlig massa skimrande familjetimmar rusade ut genom dörren och lämnade oss med ny energi för att avsluta året och påbörja ett nytt. Varför känns det alltid lika förvånande varje gång julen är över? Den är så galet kort. 48h på maxfart och en annandag som bara flyter förbi i kölvattnet på aftonen och dagen. Men i år har vi verkligen insupit de få timmarna som ges med julsånger och klappöppning framför brasan. Det känns otroligt lyxigt att få fira jul ihop med våra bästa familjemedlemmar och dessutom med våra två bebis-nykomlingar. Tror det blir en jul att minnas!

Annandagen har inte bjudit på något mer firande. Vi lämnade liksom högtiden bakom oss idag och tog en sväng in till Majorna istället. En lunch och kaffe på Syster Marmelad (läs mer om Syster Marmelad här) och sedan vidare en sväng till Torget. Fick njuta av lite atmosfär och folk på lunchen (plus en fantastiskt härlig löksoppa med rödkålssallad). Gott, vegetariskt, snyggt och trevligt. Nöjd kund. Nästa gång blir det till att skaffa barnvakt och testa stället på kvällstid. Rättigheter finnes och utbudet verkar kul! To-do på den punkten! Måste passa på att uppmärksamma deras fantastiska växtväggar också. Växterna skänker så galet mycket atmosfär och liv. Älskar det! Hur löser du enklast en vertikal trädgård på hemmaplan får bli ett eget blogginlägg under 2016.
Nu är det tänd brasa som gäller och soffhäng med den bättre hälften. Så mycket värt efter ett halvår i Usain Bolt-tempo. De sista dagarna på 2015 kommer användas till reboot of brain and body. Nu laddar vi för nya utmaningar i 2016. Ta hand om er och varandra.

syster marmelad majorna växtväggarrödkål sallad majorna

Dia de los muertos eller sugar skull art

Gick totalt igång på det Calavera inspirerade mönster på koppen. Ni känner säkert igen det från Dia de los muertos eller sugar skull art.Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins