Väggbonad – DIY the easy way

Alltså dessa tusentals väggbonader som trollbinder oss så fort vi klickar in på Pinterest, Instagram eller Tictail. Gotta’ Love ’em all! Vi är riktigt övertaggade på att byta ut en och en annan tavla här hemma mot textila konstverk. Macramé, vävar, tygremsor och garner – you name it. Alla mjuka härligheter ser vi som viktiga inslag i inredningen framöver. Dessutom är textilbonaden verkligen ett tacksamt sätt att sätta en personlig prägel på hemmets väggar. Lite det vi lever för. Less perfect, more you.

 

wall hang4

Lyxig väv från All roads design

Väggbonad

Masterpiece från Lune Blog

Väggbonad textil pompom

Väggbonad av pompoms från We Are Scout

Som ni ser finns det inga gränser på skickligheten som folk besitter i knytteknik out there. Det finns allt från superexklusiva burriga alternativ till fiffiga minivävar i klatchiga färger att inspireras av. Väggbonadens comeback är verkligen ett härligt komplement till den skandinaviska, strama inredningsstilen som är så väl förankrad här i Svea rike. Textiliernas intåg mjukar upp, tillför värme, kreativitetslusta och skänker inte minst en personlig toutch till våra vita väggar. Vi älskar dom i alla färger och former! Dessvärre har vi varken tekniktummar eller vävtid över för att fixa några beundransvärda verk att hänga upp. Visst hade vi kunnat gå loss på tictail och fått någon masterpiece hemskickad. Samtidigt känns det som att vi förlorat halva känslan med väggbonaden om vi inte knutit den själva. Det är då man blir sådär löjligt glad av att hitta en genväg till snyggskapet.

Vår favorit från Himo Art.

Vår favorit från Himo Art.

A beautiful mess är inrednings- och DIYbloggen som blivit mer av en portal de senaste åren och siten är en av våra favoritplatser på nätet. Det var också där vi hittade en väggbonads-tutorial för sådana som oss; människor med för lite kreativtid och mindre knytbenägna fingrar. Vi älskar genvägar till schysst resultat! (Det gör väl alla innerst inne?) Ni hittar en genomförlig DIY-beskrivning av väggbonaden nedan på A beautiful mess. Det fiffiga är att dom har utgått från en trasmatta istället för att väva/knyta tusentals knutar själva. Så smart att bara gå direkt på the fun part! Trasmattor hittar ni för en liten peng på exempelvis Rusta eller loppis. Garn och virknål finns i närmaste pysselbutik…eller på Rusta! (Vi borde bli sponsrade…) Visst blir man lite sugen på go bananaz med garnerna!
wall hang 2 wall hang a beautiful mess

Pic: DIY väggbonad från A beautiful mess.Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins