Tavelväggar en masse

tavelväggen

Perfection makes me yawn - Tavelvägg gallery wall

Vår senaste artikel för Houzz.se kom ut nu i veckan. Denna gången snicksnackade vi kring det de flesta inredningsintresserade älskar och hatar; tavelväggar. De är lätta att ta till sig och blir en supersnygg inredningsdetalj i så got som alla hem. MEN många upplever att det kan vara ett aber att våga sätta de 20 spikarna i väggen och hur fasen vet man om det blir snyggt? Tavelväggar är trots detta ett superfenomen som vi ser överallt, både i redaktionella sammanhang och i privat. Kanske just för att det har en sådan total impact på ett rum. Vi tror även att tavelväggen är så omåttligt populär för att när du samlar din konst på ett ställe uttrycker du din personliga stil på ett kraftfullt sätt. En tavelvägg kan liksom berätta mer om dig själv än vad din dagbok från -95 gör. Snyggt, spännande och superkul. Här ovan ser ni en av mina tavelväggar här hemma. Does it tell you a story? ;) Vi valde att tvista artikeln mot ett how-to-perspektiv där vi utgår från olika inrednings-personligheter. Där till fokuserar vi på svartvit konst just för att det kan upplevas enklare att jobba med endast en färgskala (TIPSTIPSTIPS). Kanonkul skrivning, hoppas att ni gillar att läsa den och att något tips kan landa i god jord. Ni kan läsa artikeln längst ner i detta blogginlägget, tryck på textremsan för att kunna läsa hela tipset.

När vi jobbar med tavelväggar brukar vi alltid försöka peta in några tredimensionella saker i väggen. Även gröna växter, lampor och textil ger tavelväggen en riktigt skjuts. 

När vi jobbar med tavelväggar brukar vi alltid försöka peta in några tredimensionella saker i väggen. Även gröna växter, lampor och textil ger tavelväggen en riktigt skjuts.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HOUZZ ARTIKELN.Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins