Tavelvägg av vykort

tavelvägg, vykort , fotsprints, fotokonst

Tavelvägg av vykort

Här om dagen passade vi på att fota en del av våra fotoprints och vykort i en ny miljö. Vi inser att vi har varit lite dåliga med att visa upp dom hittills, det har varit en sån där sak som tyckts ligga och skvalpa i evigheter utan att vi tar tagit tag i det. Väl inramade och upphängda kan vi verkligen inte förstå att vi inte fotat dom noggrannare tidigare. Så himla fint blev det! (Mmm jo, vi må vara jäviga i frågan, men, dom är faktiskt sjukt snygga).

Vi gjorde en enkel tavelvägg där vi kombinerade inramade vykort. Vykorten är 15x15cm och vi använde förhållandevis stora vita ramar (30x30cm) till dom som hänger på väggen, det ger dom små korten lite mer body. Det är ett bra knep för hur man kan få små motiv att ta för sig mer. Effekten av den breda Passepartout:n blir superfin plus att det är väldigt plånboksvänligt att satsa på små alster istället för att köpa flera stora planscher. Tips, satsa dock på vykort av god kvalitet, tryckta på matt, tjockt papper.

På golvet bredvid fick ett av vykorten fick sitta i en stående ram med “naken” baksida för att bryta av mot allt det vita. Här står även vårt nya fotoprint med kaktusen (landar i webshopen inom några dagar), till detta tog vi en 40x40com ram. Själva motivet är 30×30 så även här fick vi en fin passepartout.

Tavelväggen består bara av två alater så utförandet är verkligen enkelt. Ett okonstlat men väldigt dekorativt resultat. Svårare än så behöver det inte vara.

Tavelvägg, Vykort, Vita ramar, Citat tavla, Skor

Tavelvägg, Vykort, Vita ramar, Citat tavla, Skor, Kaktus tavla

 Tavelvägg, Vykort, Vita ramar, Citat tavla, Skor, Kaktus tavlaFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins