Homestyling i Radhusdröm – Fyrisvägen 25

Homestyling Fyrisvägen 25

En vecka har gått sedan vi härjade runt på Fyrisgatan 25 i Utby. Det här underbara radhuset fick sig en touch-up med konst, textil, småmöbler och stilleben – vad vi kallar en kompletterande homestyling. En sann fröjd att få gå loss när alla ytskikt är flawless och den fasta inredningen är alldeles sprillans ny (dessutom så fina materialval och kulörer).

village chimney

Vår nya favorit prop är den fina Chimney ljusstaken m skål från Village.

Matplatsen är en av de platserna i huset som vi verkligen fastnade för och njöt lite extra av att få ställa iordning. Vi blandade upp befintliga pinnstolarna med två stolar i mörktbrunt skinn för att addera värme till den blonda färgskalan. Vi adderade även matta och duk vilket också är bra tips på hur man får till den där ombonade känslan som man vill åt både på bild och på visning.


Det stora sovrummet är målad i en varmgrå kulör med alldeles lagom svärta för att få den där ombonade känslan som man vill åt. Som sänglampor hittar ni vår mässingssockel som ägarna själva vägghängt med hjälp av enkla träkonsoler från IKEA. Bästa DIY:tipset!

Sovrummen för dom små har också fått underbara väggkulörer – en pudrig rosa och en plommonfärg med mycket svärta i. Det är så schysst att hålla kulörerna dämpade i barnrummen också. Att unna sig en gnutta svärta för att lugna ner kulören och undvika ett grilligt intryck.

Badrummet är ju något ut över det vanliga. Eller hur. Kanske älskar vi det lite extra eftersom vi var med och tog fram förslag på inredningskonceptet när familjen skulle ge sig in i den omfattande renoveringsprocessen. Den fina klinkern kommer från Marrakech Design i mönster Medina. Beslag och blandare i koppar bryter fint mot den avskalade basen. Väggkulören heter Silverpil från Alcro och är en ljusgrå kulör med ncs 1602-r84b. Snyggt så man går av!

Vi önskar familjen lycka till med försäljningen. Och de nya ägarna to-be välkomna och grattis till Utbys finaste radhus. Sugen? Visningarna går av stapeln 16:e och 19:e Mars.

Foto: Fastighetsbyrån / Esoft

Mäklare: Rebecca DamgrenFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins