To do i STHLM på 36h

STHLM PÅ 36h

Redan söndag igen och ett dygn har gått sedan vi susade hem mot GBG efter väl investerade 36h på Furniture Fair i STHLM. Vi hade inte alls planerat för den här resan men efter en seg start på veckan full av admin och bokföring bestämde vi oss för att bejaka våra längtan efter miljöombyte.  Vi gjorde slag i saken och fixade oss ett break för inspo, reflektion och pepp inför våren. Så bra beslut!

Mässan var för oss 100ggr mer inspirerande än Formex som vi besökt några säsonger nu. Vi åkte hem med dubbelstuds i dojjan och massa nya idéer och drömmar. Men kanske framförallt nykära i möbler, material och färger. Våra bästa span från mässan kommer upp i veckan på bloggen såklart!

((Alltså furu fåtöljer med päls och säte i lack. Dog lite. Den kombon är inte lätt men så jäkla Girlboss med varsin hållkäften-fåtölj på kontoret.))

DUSTY DECO

Förutom mässan hann vi med en sväng till älskade Dusty Deco på Östermalm, där man i princip bara vill lägga sig ner och dö snygghetsdöden. Väggfärgerna där inne fick oss att vilja måla om vardagsrummet i en grågrönblå nyans och släpa in långhåriga rosa eller cremefärgade soffor i varenda hörn. Kanske unna sig en extra large matta till det. Will not happend, men man får väl drömma. Fick dessutom passat på att provsitta soffornas soffa TuftyTime från B&B Italia. Så fint färgkombinerad med en orange modul jämte en beige. Drömmigt!

ATT SOVA SOM DROTTNINGAR

Dagen avslutades med middag och vin på Mäster Anders på Kungsholmen och en god natts sömn på Scandic Grand Central. Givetvis blev det alldeles för mycket frukostbuffé, precis som för 6månader sen. Well, Grand Central har allt som ni förstår! Alltid lika tyst, trevligt, vackert och gott. Ja, dom hade öronproppar i repan som vi kunde använda för att slippa höra ev förkyldningssnarkande syrror. #nöjdakunder

Foto: Scandic / BB Italia

 

 Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins