Smyckesdesigner Sofia Tillberg – Ringar i webshopen

Pressbild 8 - Perfection Makes Me Yawn - Sofia Tillberg

Vi är SÅ exalterade över att få presentera Sofia Tillbergs ringar som nu finns i vår webshop. Sofia Tillberg, ursprungligen från Småland, är verksam smyckesdesigner och arkitekt med sin bas i Göteborg. Genom en intuitiv och tillåtande process skapar Sofia smycken som genomsyras av råhet, sinnlighet, tydlighet och elegans. Med intresse i den lilla skalans stora påverkan på en helhet skapar hon smycken som både kan ge ett kraftfullt statement men också diskret kan sammanfoga din look. Smyckena tillverkas i kirurgiskt rostfritt stål, ett material som är tacksamt då man vill jobba med avancerade mönster och hög precision.

Pressbild 10 - Perfection Makes Me Yawn - Sofia Tillberg

Vi är stormförtjusta i Sofia Tillbergs design då den lämnar utrymme till sin bärare att prägla smyckena. Ringarna fungerar lika bra att bära en och en som att brassa på med ett helt gäng. Som singlar är ringarna prydliga och rekorderliga detaljer. Älskvärda varje-dag-smycken som alltid kommer få dig att känna dig klädd. I klunga däremot kan man skapa massiva, kaxiga statement accessoarer med en attityd som inte går av för hackor. More is more, eller hur!

Pressbild 13 - Perfection Makes Me Yawn - Sofia Tillberg

Ringarna finns i två serier, Knut och Provring. Varje serie består av två variationer, typ 1 och typ 2. Det mest självklara är att kombinera ringar inom samma serie. Knut 1 + Knut 2 + Knut 1 tex. Vi älskar dock effekten av att gå utanför boxen och kombinera hej-vilt mellan de båda serierna. Det här är smycken som främjar bärarens kreativitet. Kombinera, plocka av, plocka på och flytta runt för att skapa ditt personliga uttryck för dagen och för stunden. Be beyond.

Pressbild 14 - Perfection Makes Me Yawn - Sofia Tillberg

Ni hittar ringarna i vår webshop under kategorin smycken.Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins