Så uppåt väggarna fräscht

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Front_Krukor FRONT_Rockawaybeach

 

Efter att ha tillbringat extremt mycket tid hemma de senaste veckorna i väntan på storken, så har jag stirrat mig trött på tavelväggen ovanför soffan i vardagsrummet. Idag tog jag mig i kragen och plockade fram ett gäng av våra senaste fotoprints från shoppen och blandade dessa med min favorit plansch från fotografiska, signerad Peter Hugo. Jag har en förkärlek för att addera andra objekt än tavlor för att få lite djup och liv på väggarna. Det kan vara i princip vad som helt som jag finner dekorativt. Allt i från lampor, mattor, kikare, kameror och dockor har prytt väggarna här hemma och på stylinguppdrag. Riktigt kul tycker både Atta och jag att både amplar och väggbonader har fått ett sånt uppsving. Vi hoppas på att knyta våra första riktigt snart :) Idag blev det en gammal lysande goding från Design House Stockholm som fick göra tavlorna sällskap. Nöjd. Vad hänger ni helst på väggarna i vår?

//Maja

 

 

 

 Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins