Rutiga tapeter och styling kärlek

fantastic frank rutig tapet fantastic frank rutig tapet fantastik frank 1

Sista tiden känns det som att vi flackat omkring lite. På något sätt liksom gått och väntat på att någonting skall hända, ta oss med storm eller iallafall kännas lite nytt på inredningsfronten. Kan detta vara en baksmälla från höstens finfina input av ton i ton, mörka väggar och spegelglas? Våra galna scrollfingrar vill ha mer! Vi tog en sedvanlig vända in på Fantastic Frank i jakten på något riktigt gott för ögat. Och ja! Äntligen infann sig den där pirriga känslan av att känna sig inspirerad. När man måste scrolla igenom bildserien gång på gång för att förstå vad det är som är så fantastiskt härligt. Först är det bara en känsla av välbehag. Som sedan utvecklas till tankefrön, som växer till idéer och sedan blir till verklighetens stordåd (storhetsvansinne? inte alls!). Om vi i April som av en händelse, gjort en rutig makeover på gästtoaletten så vet ni var idén tog fart! Vet inte alls vad ni känner men vi vill iallafall ha en vår där vi badar i gridmönstrade tapeter, subtila nyanser av beige och vitt toppat med svärta och geometri. Dog snygghetsdöden här. Hoppas ni får bra inspo-vibes ni med. Varsågoda. Nyproducerat och så fruktansvärt snyggt – Blekingegatan 42 via Fantastic Frank. Tack går ut till arkitekterna Claesson, Koivisto och Rune för att ni har förgyllt vår dag med denna pärla.

fantastic frank 12 fantastic frank 13fantastic frank rutig tapet fantastic frank rutig tapet

Förstår ni vår kärlek till rutorna? Som ett fint gridmönster över hela väggarna. Något helt annat än de gubbigare glencheck rutorna vi såg för några år sedan. Grid = Läckert!

fantastic frank 4fantastic frank 5

Vi är head-over-heels i det fantastiska porslinet från Studio Oyama. Så underbar, på alla sätt!

fantastic frank rutig tapet fantastic frank 2 fantastic frank 16 fantastic frank 15

Den fantastiska stylingen är gjord av Linnea Salmén och foto av Mikael Axelsson. Beyond magic! Så fruktansvärt härligt att se nyproducerade lägenheter av den här kalibern. Inga trötta Granny Smith-äpplen i en silverskål här inte!Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins