Poster, mudcake och skäggiga damer

perfection makes me yawn - poster

Poster, mudcake och skäggiga damer

Tisdagskväll och jag är helt färdig. Det har varit en dag med härliga highs men också en del lows. Att vakna upp till ett vackert winter-wonder-land kändes fantastiskt härligt för den estetiska sidan av hjärnan. Att använda sig själv plus barnvagn som plog var definitivt en nitlott för den praktiska delen av mig. (Ja det finns en sådan ådra, om än en miniliten.) När jag svettig med mörbultad kiddo äntligen ska ta mig lite vila på den oskottade cykelbanan får jag mig en avhyvling av en skäggig dam med hund. Nä, det kanske inte var en avhyvling men när hon passerar och drar en väsande kommentar om att jag inte borde stå i vägen för henne och hennes hund (whuut!!!), är jag nära att tappa besinningen. Det var dagens low, en bajspåse till människa, en äkta energitjuv. En sådan typ som jag bestämt mig för ungefär 10 000ggr att jag inte skall ägna en enda minuts tankeverksamhet. Mina tankar är ändå värda endel cash så varför gå minus på en sådan typ. Anyhow, idag var en sådan dag då jag inte kunde bemöta kommentaren med kärlek utan snarare spelade upp en krigsscen i huvudet och började tugga fradga. Ni vet en sådan dag när man går runt som ett öppet sår och tar in allt oavsett good or bad. Då är det så jäkla skönt att komma hem och mötas av bästa power-peppen jag vet. Vår poster “Feed them mudcake for breakfast” handlar om att vända nederlag till triumf. Att slå hål på negativa föreställningar, fördomar och förutfattade meningar. Att äga det som andra inte tror du är kapabel till. Så – Jag gav mig 5minuters ältande och förbannande över skäggiga damens småaktighet och sedan insöp jag vårt mudcake-budskap och drog iväg några fakturor. Livet är allt en kladdkaksfrukost ändå. Ni hittar postern på vår webbshop. Letar ni snyggsaker till väggarna? Kika även in den här inlägget där vi visar på lite fotoskills.

//AttaFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins