OmG! Boråstapeter – Mineral

borastapeter_mineral4216-sminkbord_012

Yay the mirror is miiiine!! and so is the bed spread :)

borastapeter_mineral4226-matplats_011

Never have I loved my chairs like now!

  borastapeter_mineral4219-vardagsrum_012

Så glad är jag i detta nu när jag äntligen fått syn på de superfina bilderna från Boråstapeters nya kollektion “Mineral”. Bilderna togs nämligen i vår lägenhet i höstas, ja ni vet den vi precis flyttat ifrån. Det var inte långt ifrån att jag gjorde i byxan av lycka och smicker när vi fick förfrågan om de kunde använda vår lägenhet (fatta…mitt hem…kollektion..Borås-tapeter…våt dröm!!) som location. Tried to play it cool när det begåvade och übervänliga teamet var där och spanade in lyan, men kunde långt ifrån hålla mig för fnitter när jag såg alla fina ting de tog med sig inför stylingen. Oh, lyckost de som får jobba med så vackra ting! Men vet ni! Det bästa av allt är att några av mina alldeles egna grejer har smugit sig in i bilderna, för en inredningsnörd som mig är det som vitt socker för candida! Pure fiiieestaaa! Bilderna hittade jag via Solrum, tack för det!

———————–

Oh so happy, happy happy happy, to finally see the campain pictures of Boråstapeters new collection “Mineral” that was shot in my old apartment!

 

//MFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins