Ny look och 15% off i shopen (PMMY15)

Visst har ni upptäckt att vår webbshop har fått nytt utseende sedan ett litet tag tillbaka! Vi blev kontaktade av Tipser i våras som introducerade oss att testa deras blogg- och socialmediavänliga webbshopslösning. För oss var det ingen tvekan! Upplägget som bygger på att vem som helst med en hemsida eller blogg kan starta sin personliga webbshop utan att själv stå för lager och inköp av varor gav oss nya möjligheter.  Tanken som vårt företag Perfection Makes Me Yawn, bygger på är att skapa inspirerande, personliga homestylingmiljöer  och inredningsuppdrag med som skapar en stark känsla av att komma hem. Perfection Makes Me Yawns värden vill vi även förmedla i vår webbshop och med den nya plattformen kan vi göra just detta.

Tipser ger oss möjligheten att erbjuda Er en flexibel webbshop med en mix av våra egna produkter tillsammans med våra samarbetspartners och övriga favoriter direkt i bloggen. Längst ner i blogginläggen eller med hjälp av taggar på fotona hittar ni produkter som på ett enkelt sätt hjälper dig att skapa stilen i inlägget. I vår webbshop hittar ni exempelvis de härliga printen från Hejnum som vi flitigt använder i våra stylingar. Vi känner oss superpeppade att få bulla upp med ny inspiration och visa fler av våra uppdrag i bloggen där produkterna vi använder faktiskt bara är ett klick bort. Det är precis så som vi själva som kunder vill ha det.

Passa på att scrolla loss i bloggen nu i helgen då vi tillsammans med Tipser bjuder på 15% rabatt i vår webbshop (torsdag 23/4 tills på söndag 26/4 midnatt). Ange koden PMMY15 när ni checkar ut. Se så, hitta inspirationen ni behöver för att själva bygga unika, härligt personliga, miljöer där hemma!

Hoppas ni är med oss! :)

DSC_0622

Fixa fint vid din arbetsplats med Hejnums tryck i A4 och A5 format. Nyp upp lastarna med pappersklämmor för att enkelt kunna flytta runt och byta ut motiven allt efter som humör och behov skiftar. Anteckningsböcker från PaleGrain.

Foto 2015-02-09 17 47 46

Här har vi använt byxgalgar för att hänga upp A4 motiv från Hejnum. Ett kul och billigt alternativ till en klassisk ram. Galgarna går finfint att hänga upp på väggen med en enkel mässingsspik. Stylinguppdrag för Lundins Fastighetsbyrå. Foto: Lundins FastighetsbyråFollow

  • Väldigt fina print! De där anteckningsböckerna ser häftiga ut med!

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins