Riskabel konst i svartvitt

Homestyling vit inredning

I söndags fick vi hämtat hem en sån där underbar papprulle med vitt lock och ett snyggt visitkort fr RiskabelAteljé fastklämt på. Inuti låg 4 fantastiska prints som vi beställt från Therese Ljungh Lindberg via hennes instagram bara två dagar tidigare. Vi älskar när vi snubblar över någonting vi går igång på, typ konst, och att vi sen kan få till snabba inköp och leveranser från kreatörerna! Det känns så himla up to date att jobba så. (För oss som beställare iaf…) :D

 Homestyling vit inredning skrivbord

Konst i all enkelhet

Vi ville åt en sofistikerad men samtidigt spännande och välkomnande look på inredningen på Vegagatan. Thereses konst passar perfekt in med sin svartvita enkelhet och organiska former. Älskar dessutom att få in, iallafall, ett par ögon i varje objekt vi gör. Det bli så väldans effektfullt på foto. Därför föll valet lätt på två av hennes karaktäristiska porträtt. Dom lockar liksom till känslan av ögonkontakt, på riktigt. Denna gången fick ett av ansiktena hänga bakom soffan. Det blir en läcker soffbild i prospektet kan vi tro :) Får se var den vi har kvar hamnar. Den som spar, hen har.

Homestyling vit soffa ikea

In och kika på Therese eller Riskabel som hon kallar sig för på Instagram och hemsida! There is so much beauty there. Vi är så jäkla pepp på att hooka upp med alla begåvade kreatörer, entreprenörer och girlpower-pinglor runt om i landet. Ni är grymma hela bunten!! Tack för att ni gör vår jobb 1000 ggr enklare med era vackra idéer och produkter.

Vegagatan kommer ut till försäljning senare i veckan. Håll koll!Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins