Kitchen planning

konceptplansch - KÖK - vitt - smeg - rostfritt

My kitchen mood

Vår köksrenovering ligger nära i tiden och i veckan börjar vi riva med skräckblandad förtjusning. Det blir ett vitt kök med carrara marmor som bänkskiva (originellt..nope..men ack så fint) Här ovan för ser ni konceptplanschen som vi gjort för att utgå ifrån. Just nu sitter vi och grubblar på blandare och handtag till luckorna. Jäklar va svårt det är att välja de sista detaljerna. Svart, rostfritt eller mässing? Kräks vi på mässingen än eller? Kanske inte riktigt än men kanske om två månader…? I planschen har jag valt rostfritt men va fasen…minns inte mina motiv längre. Hur hade ni resonerat? Det blir iaf något nätt likt handtaget nedan från superfront. MEN. Idag släpper vi renoveringsångesten för några timmar dock och beger oss iväg på utflykt till Valda Sandö! Håll tummarna för ett dopp i det blå.

// M

superfront_wire_for_ikea_lightbox_0159Follow

 • Karin Jakobsson

  Marmor och mässing blir man fortfarande lycklig av! Nyfiken på vilka beslag ni gick för tillslut, sitter här med samma funderingar.

 • Monica Born

  Hej! Kul att ni funderar på handtag från oss. Har du sett på sajten att handtaget “Wire” ovan finns i svart och vitt också? De är lackade i sidenmatt pulverlack. De svarta Wire-handdagen ger en fin funkiskänsla på vita luckor. Men de rena metallerna med mässing och koppar är också fina. De är ju obehandlade så de får den där fina patinan.

  Lycka till, ser ut att kunna bli riktigt fint när man kikar på mood-boardet!

  /Monica @ Superfront

  • Monica! Det blev de vita handtagen! Dom är helt perfekta :) vi är supernöjda!!
   Bilder kommer snart!

   //Maja

 • Halloj!

  Det lutar just nu åt ett vitt Wire-beslag :) men beslutsångesten gör sig fortfarande påmind… Skall passa på att dyka in på ert showroom i helgen och klämma lite på de olika alternativen :)

  //Maja

 • Monica Born

  Spännande! Nu blir man ju riktigt nyfiken på hur detta kommer att se ut. Den 5:e oktober flyttar vårt showroom till Tegnérgatan 5 i Stockholm, så då får ni gärna kika förbi där också. Lycka till nu!/Monica @ Superfront

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins