It’s a lovestory

Photo 2013-06-13 16 44 16

Photo 2013-06-18 16 51 02

Badrummet börjar likna just ett badrum efter ca. 6 veckors byggdamm och kakelkaos. Helt plötsligt, efter att ha våldgästat alla som räknas till den närmsta bekantskapskretsen eller som är ägare av ett fungerade badrum, kan vi utan att snubbla ner för källartrappan göra våra behov i tid och otid. LYCKA! Behöver jag ens nämna att jag låste in mig på dasset en 30min och bara satt just för att jag kunde första fungerande-toalett-dagen…hej bortglömd egentid. Nu när alla möbler, kranar och rör är på plats kan det roliga börja; PYYYNTNINGEN! Tyvärr ser vi nog lite olika på det där med tavlor, växter och hyllor inom familjen…jag vill att tavlorna och det finstilta skall komma till mig (romantiserad bild på konst) medan min bättre hälft snarare vill ut och JAGA ifatt stämningshöjarna. Meningen “Men det är så skönt när ALLT är FÄRDIGT” besvaras med skräck i blicken av mig. Ett rum/hem blir aldrig färdigt, tavlor är inget man går ut och behovs-shoppar, det är saker man råkar snubbla över, skapar en relation till och sen tar med hem (tänk livskamrat och kärlek) hävdar jag. Iallafall fick jag snabbt krafsat fram några små darlings jag haft i mina gömmor, foton osv som jag bara råkat komma över, kärlekar vid första ögonkasten men som jag inte haft någonstans att placera, tills nu. Perfekt kompromiss och win-win enligt mig; Mr. Få-allt-färdig får nått på väggarna asap och jag har både vunnit tid för att hitta fler kärlekar samt att mina gömda skatter äntligen får visa upp sig…en stund iaf..innan dom byts ut mot nya förälskelser. Jag vet, jag är en obotlig cassanova och notorisk strulare när det kommer till det där med kärlek och materiella ting, 100% opålitlig och ombytlig. Inget att skryta med kanske men hey, that’s how I keep my home alive and interesting! Ha en fin torsdag nu!

————

Our bathroom has been through an extreme makeover everything has been torn out and replaced (freshness). Now we just need to complete it with things that gives the room a personality and some soul, things that we really feel for and love (at least thats my vision and thought) like wall decorations, plants and shelves (the fun part in a renovation). My photoprints found in Paris will absolutely have a place in here, bathroom is the perfect place for some classy nudity, right! Isn’t she beautiful, my Parisienne from Moulin Rouge.

//A

Photo 2013-05-20 21 31 25

Photo: PerfectionmakesmeyawnFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins