Inspirerande våning och garderobsplanering

mouldings-french-apartment-photo-felix-forest

Inspirerande våning

Har tagit oss en fredag utan jobb för att kompensera upp efter en period av maxat schema. Äntligen känner vi inspirationen och kreativitetslustan smyga sig på igen. Har verkligen märkt hur viktigt det är med återhämtning, pauser och träning för att hålla hjärnan i form. Uppenbarligen räckte det med 12timmars fokus på annat än jobb för att sätta igång idéverksamheten i knoppen igen.

Garderobsplanering

Sitter kvar vid frukostbordet och funderar på en garderobslösning hit hem. Vårt källarplan där vi i dagsläget har vår klädförvaring är verkligen INTE praktisk för fem öre…långt ifrån. Det ser ut som ett bombnedslag minst sagt.  Det behöver vi råda bot på. Alla med kläder, barn och lite tid på hemmaplan vet ju hur viktigt det är med att förvaringen fungerar.

Har skissat på smarta lösningar som inte kostar skjortan och det lutar år byråer med häng ovanför. Enkelt och snyggt. Det trixiga är att jag gärna hade fått till en gnutta lyxfaktor en trappa ner. Dessutom vill jag gärna knyta ihop looken på garderoben med uttrycket på vårt badrum. Får se hur jag löser den biffen. Har iallafall helt snöat in på den franska våningen som publicerats i Vouge. Kan scrolla igenom den 1000ggr per dag och fylls av total eufori varje gång. Grått, ton-iton. Mörkblå sammet. Mixade metaller och fluffiga mattor. Den looken, på budgetvis, i vår källare… Hmmm ja det blir en utmaning!

Ha en trevlig helg allihopa! Hoppas vi ses på Easy Living Furniture på söndag när vi gästspelar där. Kommer göra om lite i butiken och plocka fram våra favoriter såklart. Det finns även möjlighet för er med Instagram att få 20% på sortimentet. Spana in Easy Living på instagram för mer info.

 

mouldings-parquet-floors-photo-felix-forest moulding galley-kitchen-photo-felix-forest mouldingfrench-linen-chevron-floor-photo-felix-forest moulding panelling-chevron-floor-photo-felix-forest moulding modern-bedroom-style-photo-felix-forest moulding minimal-bathroom-photo-felix-forest moulding marble-white-bathroom-photo-felix-forest moulding fireplace-panelling-photo-felix-forest moulding fireplace-chevron-floor-photo-felix-forest moulding french-apartment-photo-felix-forest

Foto credit: Vouge LivingFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins