Inredningsinspo – late 70’s vibe

Inredningsinspo – late 70’s

Är det någonting vi går igång på just nu så är det inredning med en vibb av sent 70-tal. Materialen, proportionerna och färgerna. Och ja, det finns så mycket annat, långt ifrån banan-choklad färgade manchesterfåtöljer och psykedeliska mönsterbilder (nothing wrong with that, we´re just not pouring that in our cup right now). Nej,nej, vi suktar snarare efter de långluggiga materialen, glaset, de enkla geometriska formerna och de mörka, djupa färgställningarna i kontrast till de pudriga och en gnutta tech-inpo av ex underreden och armaturer i metall. Spana bara in restaurangen The Moby 3143 i Melbourne. Vem skulle inte vilja ta en bättre måltid i den här miljön?! A-M-A-Z-I-N-G!

En festlig fusion

Moderna uttryck blandas med 70-talets arkitektur i en enda festlig fusion på The Moby 3143. Vilken magi. Vi älskar de stående proportionerna på kakelsättningen, och gridmönstret som fogarna bildar från golv till tak. Den fantastiska färgsättningen av kontrasterande varm ljusrosa och mörkblå teal. De nätta underederna på bord och stolar. De vackra trappräcken som har samma stående proportioner som det blå kaklet. Snyggchock! Dessutom hittas vackra detaljer i oxiderad mässing och marmor. Snacka om att levererar en helhets upplevelse. The Moby stå helt klart på vår inrednings-bucketlist.

Foton från alltid lika inspirerande EST MAGAZINE. Ett tips är att prenumerera på deras mailutskick som varje vecka bjuder på 3st inredningsreportage, helt gratis! Bästa fredagsmailet helt klart!

 

 



Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins