P.M.M.Y. – Inredningsblogg och syster

fvf-apt-teaser

Inredningsblogg – en tredje tvillingsyster

P.M.M.Y älskar allt som har med nytänkande, flexibilitet och öppna sinnen att göra. Addera en äventyrlig skandinavisk estetik och vi känner oss som hemma. I denna stund jobbar vi på att ringa in och förstå vem vår tredje tvillingsyster P.M.M.Y håller på att utvecklas till. Vi startade vår inredningsblogg 2011 när vi var hemma med våra första barn, mest i syftet att få drunkna i något mer estetiskt tilltalande än välling. Och på den vägen har det fortsatt. Idag har inredningsbloggen utvecklats till ett bolag som tror det eller ej har börjat rulla, om än fortfarande i hanterlig skala. Under åren som gått, från att vi sådde ett tankefrö om en egen verksamhet, har vi själva givetvis förändrats. För att få oss och P.M.M.Y. att kunna växa vidare kände vi i årsskiftet att vi behöver stanna upp och utvärdera vem hon är och vart vi är påväg. Just det, P.M.M.Y. är givetvis vårt varumärke PerfectionMakesMeYawn och ja, hon är vår syster. Tvilling-trilling.

Freunde-von-Freunden-Apartment-7726

Mörkt gröna stolar á la Formex, älsk’ på det.

Inredningsblogg – Skandinavien möter San Fran

Det roliga i att utvärdera är att vi inser hur mycket vi inte har uttalat utan som snarare bara har blivit och vuxit fram. En sådan sak är P.M.M.Y.s estetik och formspråk. Idag när vi diskuterade kring hennes stilmässiga värdeord. Ni som följer oss har säkert märkt att vi älskar skandinavisk inredning. Samtidigt får det inte bli för vitt och fräscht och perfekt. Därför fastnade vi för beskrivningen “äventyrlig inredning”…Igår var vi på “modig”. Yeiiiihks, Frågan är var denna analys slutar! Det hade varit spännande att få höra vad ni får för uppfattning om uttrycket på vår blogg och instagram? Det är ju knappast vitt och fräscht? Eller? Själva hamnade tillslut någonstans i Skandinavien möter San Fransisco. Som om det skulle göra oss klokare.

FvF-Apartment-Ailine-9542-1600x1066

Freunde von Freunde – The Apartment

Oavsett vad orden säger om vår tredje tvillingsysters stil har vi en uppsjö bilder och foton som ringar in henne. Platser dit vi alltid kan gå och känna: Japp, det här är P.M.M.Y. och här blir hon på djupet inspirerad. Ett av de ställena är Freunde von Freundes The Apartment. En lägenhet som är inredd med tanken kring att den skall kunna användas till de olika och många gånger oväntade händelser som sker i vardagen. På så sätt speglar den en generation som lever kreativa, föränderliga liv. Hur inspirerande! Lägenheten används av olika kreatörer och företag till pop-up shops, events, workshops – you name it. Den fungerar som bas till allt som generation Smart phone konsumerar. Den röda tråden är lägenhetens utformning och att inredningen kan användas till precis det som händer för kvällen eller dagen. The Apartment är full av skandinaviska inslag som ljusa träslag, en vit bas men också med så mycket personlighet att inredningen blir långt ifrån förutsägbar och stel. Och det är just det P.M.M.Y älskar. Ett öppet, gästvänligt tänk där man tillåts att lära sig nytt och inspireras av varandra. Givetvis i en miljö, vacker för ögat.  Gotta love it! Så vad säger ni? Visst känns The Apartment äventyrlig och visst är den fruktansvärt vacker. Ja, svarar iallafall P.M.M.Y. på den frågan och postar ännu ett inlägg på inredningsbloggen.

Freunde-von-Freunden-Apartment-7755 Freunde-von-Freunden-Apartment-10 freunde-von-freunden-pop-up-shop-021-1600x1066 Freunde-von-Freunden-FvF-Apartment-9981-1600x1066 Freunde-von-Freunden-FvF-Apartment-9995-1600x1066 freunde-von-freunden-auswahl-weekday-event-9-1600x1067 freunde-von-freunden-auswahl-weekday-event-4-1600x1067

Photocredit: Freunde von FreundeFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins