Inredning och future is female

Future is female

Idag unnar jag mig verkligen lugn deluxe. Kaffe, tidningar (ja, sådana’ man faktiskt kan bläddra och ta i på riktigt) och noll stress. Måste dock medge att det rycker lite i jobbtarmen. Dels för att det helt plötsligt finns tid för att sitta ner vid datorn och göra tangentbords-görat’. Men kanske mest för att vi har massor av roliga saker att ta tag i. Bland annat har vi fått in sjukt många SUPER-fina, väl genomarbetade Pitchar gällande vår grafiska profil som vi efterlyst hjälp för. Helt ärligt, det finns så SJUKT många talangfulla, hardworking ladies där ute (ja det har bara varit queens som återkommit med pitch efter vår förfrågan gick ut). Vi är så impade av allihopa. #skills ni kommer styra den här världen inom kort. Älskar dessutom hur vi ena dagen kan skicka ut en request på Instagrams Stories och veckan efter fått in högkvalitativa alternativ och ambitiösa entreprenörskor som kan lösa våra utmaningar på bara några veckor. Återigen ett tecken på att Sociala media är fantastiskt. Och att female is future.

 

Homestyling i Utby

Veckan som gått var intensiv men så himla rolig. Vi började med en kompletterande styling av ett underbart radhus i Utby. Vill så gärna slänga upp bilderna men vi får nog snällt vänta tills Hemnet annonsen är godkänd och klar. Mer kommer. Det roliga är att vi var med och konsulterade konceptet för badrummet när det skulle renoveras (it’s awesome ofcourse). Ni får se mer inom kort!

 

Inredning i Atterfallshus för Zuburban

Vi hann också med ett galet inredningsuppdrag för Zuburban som utvecklar och förvaltar Atterfallshus. Dom ställer ut vid Rosenlundsplatsen i en månad i samarbete med Boplats. Tanken är att skapa fler bostadstillfällen genom alternativ till de traditionella hyresrätterna. Vi gillar idén. Houzz kopplade ihop oss och vi satte igång att planera inredningen. 25kvm som skall brukas som ett hem, inte gäststuga eller extra rum. Compact living när det är som roligast. Dessutom blev det ju extra kul med IKEA som sponsor. Det resulterade i en inköpslista på ca 20sidor… Från varenda liten ljusstake till madrass, till diskborste och garderob. Vi monterade och fick allt på plats på 14h. Så slut som artist. Men super glada över resultatet. SÅ ni som är i GBG under mars…ner och spana vid kanalen. Den 18:e blir det dessutom spännande föreläsningar (vi kör gött compactliving-snack) och öppet hus. Tror till och med Mannerström bjuder på sopplunch vissa datum. #dontmissout Fler bilder kommer på detta projektet med såklart!

 Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins