I think I love you

Photo 2013-03-08 12 29 06

Syrran har flyttat vilket innebär att även mina vanor rubbas…hennes hem är liksom mitt andra (jorå jag tror att hon känner likadant). När sista flyttlasset var inburet för någon vecka sen smög jag omkring i det nya huset och försökte aklimatisera mig; upptäcka varje vrå och bilda mig en uppfattning och känsla kring mitt nya 2:a hem. Efter någon vecka när möbler och familj kommit på plats fick jag och villa Minken som jag kallar huset, en ärligare chans att lära känna varandra. Jag provsatt matsalen, vardagsrummet, halltrappan och till och med en av garderoberna för att försöka hitta en spot som tilltalade mig lite extra. Inte förrän lilla E släpade in mig i det rum, var Estelle tavlan hade hängts upp, kände jag att jag hade hittat min absoluta favoritplats i det förövrig underbara huset. Här ifrån ville jag inte slita mig! Ett litet vitt rum med snedtak och underbart linolium(?) golv har tagit mitt hjärta med storm. Extra mysigt blir det då det fyllts av hennes små gosedjur, kära böcker och fina fågel tavlor. Kära Estelle, världens bästa lilla troll har fått världens bästa lilla rum. Det ska bli så kul att se dig växa upp där och jag hoppas att moster får komma och hänga på ditt vackra golv i tid och otid.

//A

—————

Fell in love with my sister-daughters new bedroom. Check out the amazing floor! Gotta’ love it.

//A

Photo: PerfectionMakesMeYawn


Follow

  • Sara

    Superjättefint! Gillar din blogg btw.

    sarapetersson.blogspot.se

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins