Hur funkar det? Homestyling-konsultation inför försäljning

 

homestyling görteborg perfection makes me yawn PMMY

axplock ur tidigare homestyling-uppdrag

Det blir ett kort men förhoppningsvis gott inlägg idag. Vi sitter och filar på ytterligare ett gäng artiklar för Houzz.se samtidigt som vi bokat in vår första homestyling-konsultation för Erik Olsson. Riktigt kul! Det känns gött att vara uppe och rulla och framför allt är det härligt att få komma ut till kunder och hjälpa dem förbereda sig på bästa möjliga sätt inför vad som ofta blir en av livets största affärer.

Så hur funkar det? Homestyling – Konsultation inför försäljning

När man säljer sin bostad med Erik Olsson ingår en gratis homestyling-konsultation innan foto och visning. Då kommer vi inredare hem till kunden och vi går tillsammans igenom vad som kan behöva fixas och hur man kan tänka när man ställer iordning sitt hem för att presentera det på bästa sätt. Handfasta tips och en rad do:s and dont:s levereras och kunden får givetvis själv välja hur dom vill förhålla sig till vart av ett av råden. Önskar kunden vidare hjälp, så finns vi till förfogande med våra olika homestyling-tjänster. Tjänsterna är olika avancerade, vi gör allt ifrån ett enklare iordningställande av bostaden precis innan fotografering till full möblering med ansvar för enklare renoveringar.

Är det någon av er som har haft hemma en inredare eller stylist? Vad tyckte ni? Kände ni att ni fick ni värdefulla tips eller kanske en helt ny lägenhet efter en full styling? Vi är väldigt nyfikna på era erfarenheter.

Hoppas ni har en bra alldeles fantastisk torsdag!

//Maja

 

 Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins