Hormonsvaj och bacillusker

Hormonsvaj och bacillusker

Veckan som gått har varit en bra en, så här i efterhand.Vi har haft både toppar och dalar både mentalt och fysiskt. Men med lite distans så är det egentligen ingen biggie. Följer ni oss på InstaStories så fick ni en insikt i vår hormonella situation och vad vi borde göra för att styra upp den! :) Vi fick tips både om litteratur på ämnet, skriven av Mia Lundin, och hands on mirakel-krämer. Vi får helt enkelt djupdyka i ämnet :) Vabruari är här med besked och givetvis har vi båda åkt på varsin omgång direktimporterade förskolebaciller. Vi håller tummarna för att bacilluskerna ger med sig och att vi får lite go’ energi i nästa vecka.

Veckan i bilder.

Under måndagen avslutade vi ett homestyling-uppdrag i Mölndal.

Torsdag och mer homestyling i Kungsladugård.

Tisdag och onsdag körde vi packnings och hämtningsrace och en hel del bokföring och andra praktikaliteter som vi ligger efter i. Och i torsdags hängde vi i Kungsladugård och gjorde ett ytterligare att homestyling-uppdrag.

Tänkte passa på att visa hur det oftast ser ut när vi kommer till en bostad som skall stylas. I den här var uppdraget en kompletterande styling. Så vissa möbler, typ soffa och säng är ägarens. Som ni ser så är det oftast väldigt tomt och skralt på grejer. :)

Medans  matsalen var helt tomt. Vi körde heldag på torsdagen och kom tillbaka någon timme på morgonen för att komplettera med snittblommor och ställa iordning uteplatsen på fredag morgon innan fotot. Så här blev resultatet.

Fredag och slutmöte och överlämning av inredningsförslag  i Biskopsgården

Efter att vi lämnat över lägenheten i Kungsladugård till fotografen käkade vi lunch på Enoteca Maglia och där tuffade vi ut till Hisingen för att lämna över slutskisser och materialprover för ett inredningsuppdrag. Vi önskar underbara Barbro stort lycka till med sitt nya boende och alla härlig planer! Det har varit ett nöje att konsultera dig! :)Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins