Homestyling tips – fynda fina posters på webben

posters tavelvägg homestyling

Foto: PMMY

Tips på posters för homestyling

När vi är ute på homestyling-konsultation är det framförallt bostadens väggar som ofta behöver lite extra kärlek inför försäljning. Det får inte bli för mycket men inte heller alldeles för lite av konsten när du homestylar. Många kunder tycker det känns svårt att väga av vad som är för personligt, för intetsägande eller vad som blir störande på bild. Dessutom behöver rum som hall, kök och större badrum någonting på väggarna vilket lätt glöms bort när de möbleras vid inflytt. Samtidigt möts vi lika ofta av vardagsrum och sovrum som inför fotografering skulle må bra av att byta ut de personliga porträtten mot neutral men inspirerande konst. Därför tänkte vi att det kunde vara bjussigt med ett efterfrågat homestyling tips! En lista över våra favorit-webshoppar när det kommer till schysst konst som passar en varierad målgrupp. Givetvis till en överkomlig summa. Vill du dessutom förkovra dig i nästa steg mot snyggare väggar? Spana in ytterligare homestyling tips – hur du kan arrangerar dina posters i tavelväggar. Enjoy!

 

lind poster homestyling

Pop-in

För dig som gillar grafiska och retroinspirerade posters. Stor andel motiv med lokalanknytning till Göteborg. Bor du på västkusten? Passa på att sticka in huvudet hos Andreas på Pop-in i Majorna, där hittar du ett ännu större utbud av lokalt anknutna konstnärer och motiv.  Tips! Spana in vår favorit Sofia Lind som ligger bakom det helt otroliga motivet på Eriksbergskranen.

 

poster homestyling lowkey poster homestyling low key

Grandpa

På Grandpa hittar du lättplacerade motiv med hög trendfaktor. Ett extra plus för det nya varumärket Lowkeys posters i schysst 60/70-talsstuk. Helt fantastiska. Utöver dessa hittar du ett bra utbud av motiv som passar i kök på Grandpas webbshop.

 

poster homestyling playtypeArtilleriet

Svartvitt och typografiskt. It-faktor och stilsäkert i form av bokstäver och kartor. Vill du unna dig rejält, spana in de läckra lightboxarna (inget för den priskänsliga).

 

Hejnum homestyling poster

Hejnum

Handritat, konstnärligt och lekfullt grafiskt. Djur och naturmotiv i svartvitt. Passar utmärkt i såväl barnrum som i vardagsrum och sovrum.

 

Poster homestyling

Ylva Skarp

För dig som gillar svartvitt och typografi med ett konstnärligt uttryck. Citat är det många som frågar efter och här hittar ni några av marknaden härligaste. Våra favoriter är de mer abstrakta verken som Threesome, Print red och Out in space.

 

homestyling poster

Fotografiska

För dig som gillar fotokonst och attityd. Här hittar du posters som tar för sig. Tidlösa foton varvas med mer provokativa och uppmärksamhetskrävande verk. De populära Vee Speer motiven som använts flitigt av stylister och inredare hittar du här.

 

poster homestyling

Modernamuseet

Från Picasso och Max Ernst till Ingela P Arrhenius. En salig blandning av motiv. Här kan så gott som alla hitta en favorit bland utställningsaffischerna. Konst till barnrummet, till den lilla enrummaren och till det äldre paret. Missa inte heller de fina affischlisterna som lätt går att hänga upp på väggen om du inte vill jobba med ramar.

 

rohsska poster homestyling

Röhsska
Superfina utställningsaffischer från bla. Fashion Figures Faces.

 

pale grain poster homestyling

Pale Grain

Det finns få som Pale Grain. Hans fotokonst är unik och något av det vackraste vi vet. Natur, close-ups och abstrakta motiv printade i högkvalitet på fint papper. Här hittar vi alltid nya favoriter som lätt sätter känslan i ett rum.

 

perfectionmakesmeyawn poster homestyling

Givetvis hittar ni även massor av fina posters i vår webbshop. Så nu fick vi det sagt också. Lycka till i jakten!

//AFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins