Homestyling, blogg och lite till

Perfection makes me yawn - homestyling

Tjohoo! Julpyntet är undanstoppat och nyårsservetterna ligger i tvättkorgen. Det känns otroligt skönt. De sista dagarna har gått i slow motion, fokus har legat på familj och matintag. Höstsäsongen 2015 kan vi inte kalla annat än intensiv (med ca 1000 missions i veckan – små som stora).  Hämta, lämna på förskola, jobba på uppbyggnaden av företaget med våra minstingar på armen, vara mammor alla timmar på dygnet, håll i olika jobbprojekt, fungera som partners, umgås med vänner och inte minst ta hand om oss själva. Lite som en konstant inre kamp om timmar, minuter och ständiga prioriteringar. Som ni säkert förstår har våra sinnen skrikit efter den här sortens total-vila. Och nu fick vi den. Njutbart! Vet inte om ni känner likadant men när vi varit stilla i några dagar och pausar allt som pågått i huvudet –  Inga företagsstrategier, nya projekt, deadlines eller förskoletider att passa; då kommer kreativiteten tillbaka. Det börjar klia i fingrarna och idéerna kring vad vi hade kunnat utveckla, förbättra eller göra om ploppar upp som små svampar i en mossig gräsmatta. Love that feeling.

Perfection makes me yawn - homestyling

Perfection makes me yawn - homestyling

Homestyling för Erik Olsson

Nu räknar vi ner dagarna till att äntligen få kicka igång vårt samarbete med mäklarbyrån Erik Olsson. Vi kommer vara ett av deras stylingföretag och fungera som ett komplement till de mer traditionella uppdragen. Gahh, vi är så överladdade. Det är precis så här vi kan göra nytta på marknaden, bidra med våra skills. Givetvis kommer vi köra på 200% och lite där till för att få till inspirerande bostäder och nöjda kunder. För att få till riktigt attraktiva och kreativa bostäder kommer vi dessutom utöka samarbetet med unga kreatörer och formgivare. Något som vi verkligen vurmar för, att få stötta andra i deras företagande. Så har du en kreativ ådra och produkter som resten av världen borde få se? Hör av dig så snackar vi!

Artiklar för Houzz.se

Under våren 2016 kommer vi också fortsätta skriva artiklar för inredningsportalen Houzz. Det är verkligen ett bra sätt för oss att nå en ny publik och kunna ge handfasta inredningstips. Fokus ligger mycket på enkla knep och how-to när det kommer till att fixa i hemmet. Superkul att skriva och förhoppningsvis härligt att läsa. Samtidigt blir det en något annan jargong än innehållet här i bloggen, lite som ett komplement. Houzz blir mer mainstream och inte lika personligt som vi vill ha det här på hemmaplan.

Bloggen 2.0

Appropå personligt. Det är precis dit vi vill försöka styra bloggen. Den kommer vara våra home-base i allt vi gör. Här har vi 100% PMMY-feeling. Vår inspo, våra liv och våra läsare. Ni ska få hänga med lite mer i våra tankar kring det som formar vårt företag, vilka vi är och vilka vi håller på att utvecklas till. Kort och gott – mera oss än vad vi bjudit på tidigare. Hoppas ni är med på den resan. Vi tycker det skall bli superspännande. Så ös på med frågor eller tankar i mail eller kommentarer så vi kan göra denna utvecklingen så bra som möjligt. Vi vill ju veta vilka ni är med. Och vad ni vill läsa här på PMMY.

Ok, det här inlägget resulterade i någonslags to-do inför 2016. Det var inte alls meningen, men så blev det! Imorgon är det måndag och då sätter vi tänderna i sista jullovsveckan. Bara en sån sak. Hoppas ni har det fint där ute och tack för ett händelserikt 2015.

Perfection makes me yawn - homestylingproduktfoto perfection makes me yawn homestyling perfection makes me yawnJotun Elegant Gråa väggar - perfection makes me yawnFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins