Entreprenörsskap, grovjobb och nya uppdrag

Kreativ studio Perfection Makes Me Yawn, Homestyling, webbshop,

God morgon gänget!

Har precis landat i soffan efter förskolelämning och en rask promenad med barnvagnen. Det är så här våra vardagar ser ut just nu. Vi är båda föräldrarlediga med våra minstingar som är dryga 5 och 7 månader samtidigt som vi driver Perfection Makes Me Yawn. Det har trillat in en hel del nya följare den senaste tiden så vi tänkte att det kan vara på sin plats med en presentation av vad vi på PMMY gör.
Perfection Makes Me Yawn startade vi som en blogg för nästan exakt 4år sedan. För er som missat det så är vi, Atta Ring och Maja Furenberg Ring (skrivande), tvillingsystrar. Vi var föräldrarlediga med våra första barn och kände att vi behövde skapa oss en plattform där vi kunde få utlopp för vår uppdämda kreativitet och få gotta oss i annat än blöjor och puréer. Både jag och Atta stort intresse och erfarenhet av inredning, design, arkitektur och konceptuella miljöer genom våra anställningar och studier. Det var det vi ville förkovra oss mer i. På denna tiden hade vi anställningar som Visual Merchandiser (butikskommunikatör) och byggnadsingenjör på arkitektkontor och bredvid det gick jag en inredningskonsultationsutbildning. Ju mer vi jobbade med vår blogg desto mer kände vi att vi ville skapa något som sträckte sig utanför internet. Vi registrerade vårt handelsbolag, startade upp vår webshop och när vi fick chansen att börja göra homstylinguppdrag så fanns det ingen tvekan om att vi skulle köra. Homestylinguppdragen blev en port för ytterligare uppdrag. Inredningskonsultationer, social media management, bygglov, event, grafisk design och foto. Det är många strängar som plinkar på den här lyran, och fler lär det bli för planerna är många. Det är just därför vi kallar oss för en kreativ studio. Vi vill ha ett öppet epitet som tillåter oss att ta oss an det vi önskar. Det är en oerhörd lycka och frihet att få ha ett öppet sinne kring vad vi vill göra och vilka uppdrag vi kan ta. Vi har kommit på oss med att älska entreprenörsskap och vi vill peppa alla som går i tankarna att testa! Våga prova, om än så i en liten skala, att göra det ni vill.
I Januari går vi in i ett nytt samarbete med en mäklarfirma som vi ser så galet mycket fram emot. Men innan dess är det en hel del som behöver avslutas men även fräschas upp och justeras. Just nu gör vi i princip allt i vårt företag själva så det blir galet mycket grovjobb. Allt från bokföring till att ta fram trycksaker, göra inköp och designa nya posters till webshopen och knacka css för bloggen. Mycket att fixa med men ack så roligt! Nu ska jag sätta mig och korra och skicka iväg nästa års prislistor på tryck medan lillkillen tar sin förmiddagslur. Ingen tid att spilla!

Puss och kram syns på stan!

//Maja

PS. Glöm förresten inte att springa ner till Jul på The Hatch som öppnar idag! Vi va där å smygkikade igår och det ser SÅ fint ut! Garanterad framgång på julklappsjakten där! D.SFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins