Female pepp!

Future is Female!

Grattis till alla ladies där ute! Döttrar, mammor, systrar, partners och bosses – Visst är det underbart att det är vår dag idag. Vi känner en extrem pepp över att vara kvinnor med allt vad det innebär. Power, mod, kärlek och pms – gärna allt på en gång. Det går inte en enda dag utan att vi blir hänförda av vad kvinnor i vår närhet (och vi själva) åstadkommer. Roddar vardagen, driver företag, sätter rekord, omdirigerar normer, föder barn, ifrågasätter och kanske viktigast av allt – stöttar sina fellow girls.  Just därför bjussar vi på ett rosa inlägg idag och toppar det med våra 5 bästa inspirationskällor till girlpower längre ner i bloggen.

Sweatshirt with statement från Josefin Dahlbergs Happitude

Sisterhood

De senaste åren har vi märkt hur viktigt och mäktigt det kvinnliga nätverket är. Vår PMMY resa hade aldrig gått så här fort fram, eller ens blivit av, om det inte varit för den hejaropande girlcrowden, en mamma som ställer upp i vått och torrt, nätverkande bossladies och inspirerande kvinnliga vardagshjältar som gått i bräschen för oss. Som gjort det möjligt för oss att rösta, arbeta, ha rätt till våra egna liv och val. Utan er hade vi inte sett att allt faktiskt är möjligt, att denna världen faktiskt bara innehåller möjligheter, även om det ibland är svårt att tro. Så tack alla för att ni finns. Och för fanken fortsätt peppa era fellow ladies and babies…

Perfect pink cups from Betonggruvan

Stay Focused

…för ja, vi har en bra bit kvar att vandra för oss och kanske mest för våra barns skull. Så – keep up the female spirit! Idag pratar vi med våra barn, både döttrar och söner, om att våga vara sig själva, tro på sig själv men framför allt respektera alla människor oavsett kön, ursprung eller ålder. Vi på PMMY tror på vikten av att lära våra barn att drömma, tänka stort och på vägen mot det där målet ha empati och en nyfiken inställning till människorna dom möter på vägen. Hoppas ni gör det med!

Så för att hitta inspirationen och kraften till att hålla fokus, passar vi på att dela med oss av våra bästa girlpower kanaler här nedanför; dit vi går när vi känner att vi behöver fylla på med pepp, skratt och förståelse! In och kika, lyssna och lär av dessa underbara queens. Det gör gott!

Ha en underbar Kvinnodag nu ladies…och kom ihåg att du äger alla andra dagar på året med för den delen. Fortsätt värna om att vara sanna power ladies, nothing more, nothing less.

Future is female – support your local girl gang! Peace!

// PMMY

 

 

 

Våra bästa girlpower tips

  1. Josefin och VanjaEn podd och två bloggar med massor av Girlpower, Just do it och Make it work. Pepp på hög nivå med dessa queens of social media. Vardagspepp, veckans tips och framför allt ruggigt mycket handfasta tips på hur du får till just ditt drömliv.
  2. Fredagspodden – Hannah och Amanda – om systerskap, entreprenörskap och allt där emellan. Note: Det var faktiskt Hannah och Amanda som inspirerade oss till att våga starta eget.
  3. Karriärspodden – Olika kvinnor i ledande företagspositioner berättar om modernt ledarskap och om vägen dit.
  4. Drivet – Podcast där kvinnor med driv inom olika branscher pratar om med och motgångar. Och tipsar om hur du lyckas nå dina mål.
  5. Power Babes – inspirerande nätverk där power babes delar med sig av allt från jobberbjudande till tips på bästa korvkiosken i stan.

 

Etsy

 Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins