Entreprenörskap och allt-är-möjligt-pepp

Pressbild 5 - Perfection Makes Me Yawn - Sofia Tillberg

Hallå där!

Det är söndag och sista dagen på julledigheten för vår del. Visst är det alltid lite pirrigt så här inför det nya året. Som en ocean av tid som obestämt ligger och skvalpar framför oss. Alla möjligheter, utmaningar, vinster och förluster som kommer passera oss under året finns där nere i plurret. Läskigt. Och spännande. Är det något vi kommit underfull med under de senaste två åren så är det i alla fall att man är sin egen lyckas smed. Det man jobbar mot det närmar man sig. Vågar man säga det högt, för sig själv och framför andra så börjar hela ens omgivning, universum eller kalla det vad man vill ta sikte och börjar styra mot det där målet. Sen återstår ett idogt arbete och ett mindset utöver det vanliga för att nå fram. Trägen vinner. Loppet är inte över förrän man slutat springa. Något åt det hållet.

När vi för 4år sedan skrev ner våra drömjobb på ett papper kändes det verkligen som drömmar. Avlägset och ouppnåeligt. Men när vi tittar på anteckningarna från då så kan vi checka av mer än hälften av punkterna på listan. Done, check, done, check. Och visst vi är långt ifrån färdiga, listan har fyllts på och vi vill skala upp saker och ting, men det är oh så viktigt att glädjas över allt vi lärt oss, gjort, fixat och även det vi misslyckats med. Resan är en del av målet och oj vad vi älskar att sladda runt på den här resan. Givetvis känns det inte så varje dag, att resan är härlig, ofta känns den tung, tröttande och vi undrar vad vi i hela friden har gett oss in på. “Starta eget. Entreprenörskap. Det går ju inte. Personlig konkurs och utmattningssymptom är vad vi kommer uppnå.” Men så plötsligt så dimper det ner ett mejl med någon kul förfrågan eller så träffar man någon i samma situation som tror på en, förstår och kommer med träffsäker pepp. Och då vet vi. Det är så värt det. Att driva PMMY även under år 2016 kommer bli den festligaste resan vi kan tänka oss och vi är övertygade om att allt är möjligt!

Behöver ni också en påminnelse om att allt är möjligt vissa dagar? Gör som vi och spika upp postern “Mais Oui C’est Possible”  över skrivbordet, i träningsrummet eller där du behöver den som mest. Finns i webshopen nu!

//Atta och Maja

webshop - poster - cest possible

Poster – “C’est possible” finns i webshopen i formatet 50x70cm eller som vykort 15x15cm.Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins