DIY Rita på porslin

Diy porslin

Diy porslin

Diy kruka

Gillar ni också ringar én masse? Spana in våra snyggingar från Sofia Tillberg! Smyckeskärlek!

Gillar ni också ringar én masse? Spana in våra snyggingar från Sofia Tillberg! Smyckeskärlek!

Rita på porslin. Vilken jäkla supergrej. Japp, jag har fått en ny hobby och jag fullkomligt älskar enkelheten i den här aktiviteten. Det enda du behöver är en penna för porslin (gissa var jag köpte min…Panduro), nått porslinsföremål (kopp, kruka, fat, you name it) och lite fantasi. Det började med att jag gjorde en mini porslinsserie i namnsdagspresent åt lille Edward. Sen har jag inte kunnat släppa pennan! Dessutom finns hur mycket inspiration som helst att hämta hem i bloggvärlden. Mitt sista soffprojekt (ja det blir liksom istället för skissblock, en avslappningsaktivitet) är en liten kruka som ska få en ny skrud. Jag är inte riktigt klar med klottrandet än. So far ser den ut som ovan. Lovar att posta en bild när den är redo och fått sig en liten planta. Efter denna lilla darlingen går jag nog på att fixa några roliga kreationer att ge bort i julklapp.  Så alla vänner, nu vet ni vad ni kommer få! Nått i porslin med mitt klotter på. Dessutom behöver vi inte ens vänta till jul. Muggarna och krukorna grymma gå-bort-presenter till alla glöggpartyn! Läckraste skålen fixas med bara några kronor. Kedjor som IKEA och Lagerhaus har enkla porslinsvaror som passar utmärkt att klottra på. Lite kreativt flow på det så är du hemma. Svårt att komma på ett motiv? Här får ni en load av inspo som jag går igång på just nu.

diy mug

Bunny mugg från Jewelry & Stuff

Underbara tallrikar från

Underbara tallrikar från Mormors glamour

Muggar hos

Muggar från CraftTutsplus.

Hos Craft Tutsplus får du även färgiga mönster att ladda hem till ditt DIY projekt.

Hos CraftTutsplus får du även färdiga mönster att ladda hem till ditt DIY projekt.

PS. För er praktiker där ute; De flesta porslinspennorna härdas i någon timme i ugn och klarar maskindisk efter det. Läs instruktionerna och kör loss vettja! D.S.

//AFollow

  • Man kan göra det väldigt fint faktiskt =D

  • Frida G Svensson

    jag hittade hit via better bloggers länklista! alltså dör så kreativt och fint! jag önskar jag var kreativ på det här sättet men jag är så rastlös. du är verkligen jätteduktig.

    http://www.fridagsvensson.se

    • Åh älska better bloggers! Podden har verkligen blivit en favorit. Lyssnar du med? Men tack för dina fina ord. Jag kreativitetslustan är det inga fel på här, snarare brist på tid till allt vi vill göra. Får skissa på toa för att hinna med.;)

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins