DIY fredagsbukett budgetstyle

Fredagsbukett diy

Att en fredagsbukett ger helgen extra mycket helgkänsla är inget nytt under solen.

Blommor, gröna kvistar eller nåt annat grönt frodigt som centerpiece middagsbordet kan få den tröttaste fredagstacon att kännas riktigt piffig. Helt enkelt, ett enkelt sätt att skruva upp lyx-volymen i vardagen. Dock känns det alltid som att fredagen överrumplar mig. Det är när jag står där med burkmajsen i ena handen och en halvt slokande korianderkvist i andra som det går upp för mig att jag missat fixa den där förbenade buketten. Kanske hade en prenumerationstjänst på blommor varit något att satsa på tänker ni då…oui mais non…jag är lite för snål och vill gärna välja bukett efter dagsform. Så när jag var ute en sväng i skogen med barnen i fredags fick jag feeling. Passade helt sonika på att fixa en fredagsbukett av diverse buskar och träd som vi passerade. Lite befriande att få vara the crazy lady som står med barnvagnen på sniskan i ett dike och frenetiskt försöker bita av den segaste (givetvis också den grönaste ) kvisten man kan tänka sig. Jag rättfärdigar mitt beteende med att det faktiskt inte finns nåt finare än yviga skogskvistar i en vas på bordet och då är det värt att få bark mellan tände
rna. Allt för dekorationerna, right? Till våren då min bukettbindar-mani har sin peak överväger jag dock att skaffa mig en nätt sekatör att ha i skötväskan för att rycka fram när andan faller på. Hur som helst, jag fick ihop min fina höstkvast och kunde trippa hem med lätta steg och sätta igång att hacka min koriander..

fredagsbukett DIYFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins