Bordsben och smart tavellist

panduro bordsben

Panduro nyhet bordsben

Bordsben för den kreativa

Åh, här kommer ett litet inlägg på ren och skär glädjebasis. Bläddrade igenom Panduros inspirationstidning hemma hos mamma i helgen. Gissa om jag nästan satte våfflan i halsen när jag såg att dom nailat två av mina mest frekventa googlingar som nyheter; DIY bordsben i stringmodell (eller hårnålben som de också kallas) och en list för posters. Som grädde på moset slängde dom med några superfina how-to-tips på enkla väggdekorationer. Snacka om att vara spot on. Jag letade mig sönder och samman efter fina bordsben till ett plånboksvänligt pris när vi gjorde iordning storbarnens pysselrum i höstas, utan resultat. Men nu finns dem alltså i två storlekar (15 och 25cm) och vad vi tänker så går de att sprejmåla i önskad kulör och matchas med önskad bordsskiva. För er som läste bloggen igår kan säkert gissa vilken färgkombination vi är sugna på. Får nog ta och snickra ihop ett litet växtbord eller sidetable till vardagsrummet minsann. Missa inte heller träbenen som Panduro lanserar nu, så användbara men vi får nog ta ett separat inlägg om dom skulle vi tro.

Panduro nyhet poster listpanduro nyheter

Panduro nyhet väggdekoration

Panduro nyhet väggdekoration

Smartness till tavelväggen

Listen för posters såg vi några varianter på från House Doctor i somras med de verkar nu ha gått upp i rök. Efter några månaders jagande fixade jag en egen mobil att hänga prints och foton på. Just när det mobil-bygget var klart dök det upp några varianter av tavellisten på Formex men inte lika enkla i utförandet som de Panduro nu presenterar. De är verkligen supersmarta för alla oss som besitter en uppsjö posters på hemmaplan och som dessutom gillar att byta ut motiven i relativt högt tempo. Dessutom ter sig tavelväggen mindre statisk och mer personlig om du blandar upphängningsteknikerna; exempelvis ram, lister och klämmor. Vi kommer definitivt investera i ett gäng lister i båda storlekarna. Och mobilen då? Givetvis får den hänga med ett tag till.

Ha en riktigt peppig måndag nu! Vi ger oss på en inventering i lagret bara för att hålla måndagsmoodet riktigt högt. Ehhhks. Wish us good luck!

//Atta

Photocredit: PanduroFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins