Fullstyling Björcksgatan 61

Fullstyling – Björcksgatan 61B

Hej på er! Äntligen dags att uppdatera bloggen med ett nytt projekt. Det här är en fullstyling vi pysslat med från och till de senaste veckorna i nyproducerad 3:a i Kålltorp. I lokalen har det tidigare varit butik, eller hårsalong tror jag. Lägenheten har gigantiska fönsterpartier och djupa fina fönsternischer. Vi kände direkt att vi ville göra den skandinaviskt med en effortless attityd. Mysigt, jordnära och avslappnat.

Här ser ni moodboardet som vi skickade tillsammans med offerten. Det som fick hänga med ut i praktiken blev en vit soffa tillsammans med mötande trästolar. En hel del fluff blev det också för att mjuka upp de annars lite stela stolarna. Vi plockade även in svarta vägghängda lampor för att få in det lite industriella. I övrigt plockade vi med kulörerna, brunt till beige, lite svärta för att bryta av och grönt i form av växter.

Vi jobbade i flera omgångar utspritt över några veckor i lägenheten, i väntan på att en gräsmatta skulle rullas ut på uteplatsen och en sista garderob skulle komma på plats. Här har vi satt det mesta i köket men växterna saknas fortfarande.

Kökshylla under progress. Älskar de prickiga kopparna ifrån Olsen och Jensen!

Våra favorit verktyg, hammare för tavelhängning och instagram för marknadsföring. Good combo! Det blev en hel del tagningar på InstaStories ifrån den här lägenheten! :)

Sovrummet gjorde vi enkelt men trivsamt. En sänggavel gör verkligen hela bäddningen och får ett annars enkelt rum att bli riktigt klätt och värdigt. Världens bästa tips om man känner att det saknas något i sovrummet och man inte har en sänggavel…skaffa en!

Skrivbordsplatsen i det lilla sovrummet.

Lägenheten ligger ute hos Erik Olsson för försäljning om ni är sugna på att se mer! :)Follow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins