Better bloggers podcast och flow

Better bloggers podcast – dagens tips! Ni alla som bloggar – ni måste ta del av denna superinspirerande podcast serien! Lyssnade just på ett avsnitt med Vanja Wikström (GlamMom) som fick mig att tagga igång på alla punkter. Vilken härlig företagskvinna! Inspirerande. Superkul att det nu finns ett professionellt nätverk för bloggare som använder sin blogg i sitt företagande. I Better bloggers podcast diskuteras ämnen som annonsering, sponsring, SEO men också mjukare värden som nätverkande, bloggares resa från gröngöling till superpower och hur bloggandet faktiskt kan ge dig vänner, riktiga, fysiska vänner, för livet. Superkul och viktigt! Ni hittar podcasten här eller på iTunes (eller övriga podcast appar skulle jag tro).better bloggers

Nu sitter jag här och totalnjuter, high on life, mitt i ett stim av flow. Älskar det! Ex antal jobbmail avklarade samtidigt som lunch, citronvatten, 2 koppar svart slunkit ner. Givetvis har jag fått kex-klet på hela tangentbordet och dreggelfläckar längs byxbenen av min smak-törstande 4månaders muntergök som vill vara med. Livskvalitet! Dessutom har hjärnan fastnar i någonslags orädd kreativitetsloop och bara spottar ut idéer som jag vill sparka igång. Älskar på det också! Stort tack till Better Bloggers som hållit mig sällskap senaste timmen med er underbara podcast. ÄLSKAR på den med!!!

BTW för er som är lika bild-addicted som mig och syrran och som dessutom gillar mode/inredning – kika in på Her new tribe och dröm er iväg en stund.

Trevlig eftermiddag till er alla. Nu är det dax för eftermiddagens uppdrag! Tjingeling.

Pic; Her new tribeFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins