Another day

Photo 2013-06-11 12 39 39

Fantastiskt golv i Antikhallarna

HD_0000072026_127604_04

Tulip – Vagabond

Photo 2013-06-11 13 12 33

Zebra + träpallar = Nice combo

Hej där! Vilken dag det har varit! Plattan i mattan från första väckarklockstonen. Yes, det har verkligen gått i ett. Aktiviteterna har varit många, men ack så roliga, välsmakande och stärkande. Jobbet överraskade med en ordentlig tempoväxling. Är ni också en av dem som låter sig luras av semestervibben som börja infinna sig någon gång i smeten av flagg- och klämdagar i maj? och alltid står helt chockad och oförstående till slutspurten de sista veckorna i juni, som alltid slår en som en välsvingad flugsmälla i ansiktet. Ka-Smisk! Well, idag slog den till. Någon gång i stressandningen lyckades jag dock ta mig iväg på en välförtjänt lunchpaus. Jag trippade ner till Antikhallarna, som till min stora förtjusning inte var lika crowded som de brukar. Tacka solen för det. Jag kunde utan köande och tjuvrusande få en finfin plats i en underbart pösig soffa, klädd i ett blommigt Josef Frank tyg. Som jag njöt! För er som inte har varit där så kan jag säga att det är supermysigt. Kraftiga trämöbler, textilier med mustiga mönster, ett glastak att dö för och som ni ser, ett fantastiskt mosaikgolv.  Go there! Förresten! Time to celebrate, idag var första dagen utan skoskav i mina nya sandaler (victory!!) Tulip – Vagabond, nu kan jag känna mig fri att älska dom lite till.
Kvällen bjöd på gott sällskap och fantastisk kämpaglöd genom ett Nike-pass här hemma i trädgården med Atta. Ain’t nothing stoping us now!
Men nu kära vänner är det verkligen dags att knoppa in. Morgondagen bjuder på fler utmaningar och fler goa stunder. Låt oss vara alerta!

Sov gott / MFollow

Follow

"PerfectionMakesMeYawn"

Get an email at new posts:

Plugin Sponsor Premium WP Plugins